Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste beelden van Yakuza 8 getoond

De cast van Like a Dragon keert terug.

In een filmpje op YouToube van mixed martial artist Mikuru Asakura zijn de eerste beelden van Yakuza 8 te zien. Die lijken te bevestigen wat al werd vermoed, namelijk dat de volgende game in de reeks een opvolger voor Yakuza: Like a Dragon wordt.

Het filmpje toont een bezoek van Mikuru Asakura aan het hoofdkantoor van Sega. Op een bepaald moment zijn er beelden te zien van Ichiban Kasuga, Koichi Adachi en Yu Nanba, drie van de hoofdpersonages in Like a Dragon.

Volgens Famitsu wordt in het Japanse filmpje ook verteld dat de nieuwe game zich in een volledig nieuwe stad afspeelt. Verder zijn er nog geen details over de game bekend. Het is dus ook nog niet zeker of de gevechten in Yakuza 8 opnieuw turn-based zijn.

Heb je de vorige game met Ichiban Kasuga in de hoofdrol nog niet gespeeld? Hier lees je Sander zijn Yakuza: Like a Dragon review.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties