Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste beelden van de Uncharted-film getoond

Ook Nolan North gespot op de set!

Tien jaar na de initiële aankondiging van de Uncharted-film krijgen we eindelijk de eerste beelden te zien. Die tonen de outfit van Tom Holland, die in de film de rol van een jonge Nathan Drake vertolkt. Ook Nolan North -de stemacteur van Nathan Drake in de games- deelt via Twitter beelden van een bezoek aan de set.

De Uncharted-film kende de afgelopen jaren een hobbelig parcours. De film kende maar liefst zeven regisseurswissels, maar die perikelen lijken intussen opgelost. Sinds begin dit jaar is Ruben Fleischer immers de nieuwe Uncharted-regisseur. Die kennen we van onder andere Zombieland en Venom.

Of Nolan North gewoon de set bezocht of ook een rol heeft in de film, is niet duidelijk. Wel weten we dat de rol van Sully wordt vertolkt door Mark Wahlberg. Het is dus uitkijken naar volgend jaar. De release van de film staat gepland voor 16 juli 2021.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties