Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste beelden van Call of Duty Modern Warfare 2 Season 2 gelekt

Activision verliest de slag om het lek te dichten, maar niet de oorlog.

Er zijn mogelijk beelden gelekt van het tweede seizoen van Call of Duty Modern Warfare 2 opgedoken. Season 2 komt waarschijnlijk in februari van 2023 uit.

Activision probeert het lek momenteel te dichten, maar de beelden zijn onder andere nog te bekijken op WhatIfGaming. Als de screenshots echt zijn, zou Ronin uit Modern Warfare (2019) wel eens zijn opwachting kunnen maken met zijn katana.

Cover image for YouTube video

De tweede screenshot suggereert dan weer dat de map Castle naar de game komt. Die map zat oorspronkelijk in Call of Duty World at War en speelt zich af in een Japans fort tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nadien kwam de game ook naar Call of Duty Vanguard, maar het zou de eerste keer zijn dat je ze in een moderne setting kunt verkennen.

Momenteel loopt het eerste seizoen van Call of Duty Modern Warfare 2 nog volop. Voor meer informatie kun je terecht in onze Call of Duty Modern Warfare 2 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties