Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste beelden The Walking Dead: Survival Instinct tonen stealth

Voorzichtig overleven.

Activision heeft de eerste bewegende beelden van The Walking Dead: Survival Instinct vrijgegeven. De game zit duidelijk nog in een vroeg ontwikkelingsstadium, maar onderstaande video toont wel alvast enkele belangrijke gameplayelementen.

Stealth speelt een grote rol. Zo is te zien hoe de speler voorwerpen gooit om de zombies af te leiden en maakt hij ze ongezien en geluidloos een kopje kleiner. Eerder was al bekend dat de zombies onder andere geur en geluid herkennen. Vandaar dus de bijl, want ondertussen weet iedereen wat er gebeurd als je een geweerschot laat klinken in de buurt van een groep zombies.

Survival Instinct is gebaseerd op de televisieserie die vanaf 10 februari haar derde seizoen voortzet. Robert Kirkman, die verantwoordelijk is voor de comics en nauw betrokken was bij die andere The Walking Dead game, speelt nauwelijks een rol bij de ontwikkeling van deze game. Ondanks dat heeft hij goede hoop dat de game op z'n pootjes terecht komt.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties