Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste beelden The Lord of the Rings: Gollum onthuld

Indrukwekkende beelden van de lieveling.

Een tijdje geleden kondigde Daedalic Entertainment The Lord of the Rings: Gollum aan voor PS5 en Xbox Series X. Nu krijgen we via Gamestar de eerste beelden van de game te zien. De game komt volgend jaar uit voor pc en consoles.

Op de eerste beelden krijgen we een voorsmaakje van de gameplay, de omgevingen en hoe Gollum daarin past. Hoewel de game gebaseerd is op de boeken van J.R.R Tolkien, lijken de omgevingen sterk op die van de films en dat ziet er best indrukwekkend uit. Gollum zelf ziet er wel anders uit dan in de films. Zo toont een screenshot het hoofdpersonage met langer haar en een blinkende huid.

Als we de afbeeldingen verder bestuderen, dan zien we dat stealth en keuzes maken een belangrijk onderdeel van de game vormen. Omdat de game gebaseerd is op de boeken, zien we ook een afbeelding waarin Gollum de befaamde mijnen en smeltovens van Mordor in alle stilte verkent. Als dat maar goed afloopt voor hem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Lord of the Rings: Gollum

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties