Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste beelden Serious Sam 3

Verschijnt ook voor consoles.

Een tijdje geleden lieten we jullie al weten dat het meest serieuze gamepersonage uit de business klaarstaat om deze zomer z'n herintrede in gamesland te doen. Meldde CroTeam dat toen langs hun neus weg vrij kortaf in enkele zinnetjes, dan kregen we vandaag heel wat meer details te horen over Serious Sam 3: BFE, samen met de eerste screenshots.

Waarvoor de 'BFE' in de titel precies staat, blijft een raadsel, ongetwijfeld een heel doordachte psychologische statement over de zin van het leven ofzo. Wat we daarentegen wel weten is dat Serious Sam 3 een prequel wordt en opnieuw plaatsvindt in Egypte, net zoals de eerste game.

Verwacht geen radicale ommezwaai en verwacht vooral geen cover-mode, maar smeer je ballen van staal alvast in, want er zullen weer duizenden vijanden op ongelukkige wijze aan hun eind komen eens ze jouw vizier kruisen.

Bovendien maakt ook weer de fantastisch eenvoudige co-op z'n opwachting. Ditmaal zal het mogelijk zijn met niet minder dan zestien man de hele campagne uit te spelen.

Dan rest ons nog te zeggen dat de eerste screenshots vrijgegeven zijn, je vindt ze hieronder.

The Duke mag het in z'n eigen game dit jaar dan wel opnemen tegen buitenaards gespuis, Serious Sam is een minstens even taaie klant die zich niet zal laten kennen. Serieuze Sam 3 verschijnt deze zomer op PS3, Xbox 360 en PC.

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties