Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste beelden Content Creator Grand Theft Auto Online duiken op

Hacker plaatst beeldmateriaal online.

Hacker 'Funmw2' plaatst een video online met daarin de eerste beelden van de Content Creator voor Grand Theft Auto Online. De modus lijkt nog niet af, maar is wel al te gebruiken voor het maken van eigen races en deathmatches.

Uit de beelden blijken alvast verschillende opties. Zo stippel je bij een race bijvoorbeeld de route uit, en pas je de tijd van de dag, het verkeer en het maximale aantal spelers aan. Tevens kun je 'stunt jumps' en wapens toevoegen. Volgens de tutorial-boodschap die in beeld verschijnt, is het niet mogelijk om in gebouwen of ondergronds te bouwen.

Funmw2 vond de Content Creator na speurwerk in de bestanden van Grand Theft Auto Online. Dezelfde persoon legde vorige week tevens audiobestanden bloot, afkomstig uit de Beach Bum-update. Hierin maken in-game personages onder andere referenties naar een nieuw casino en een indoor off-road racebaan, die mogelijk in een latere update worden toegevoegd.

Wanneer de Content Creator officieel lanceert, is nog niet duidelijk. Rockstar Games heeft wel al bevestigd dat de uitbreiding gratis wordt uitgebracht.

Helemaal dol op deze game maar ben je op zoek naar manieren om snel geld te verdienen in GTA Online? Check dan zeker onze tips pagina!. We hebben ook een hoop GTA 5 cheats voor je, maar deze werken enkel in singleplayer!

Cover image for YouTube videoGTA Online : Leaked Content Creator

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties