Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste beelden Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies getoond

Rawr vlees.

Ontwikkelaar Treyarch heeft de eerste beelden van de Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies-modus getoond. In de 9 minuten durende video geeft de ontwikkelaar antwoord op diverse prangende vragen omtrent de modus.

De Zombies-modus heet 'Die Maschine' en neemt je mee terug naar de jaren tachtig na de afloop van Black Ops 4's Zombies-modus - naar een wereld waar het multiversum nu verenigd is.

'Die Maschine' vormt een eerbetoon aan de allereerste Zombies map 'Nacht der Untoten', door de spelers naar een vervallen bunker uit de Tweede Wereldoorlog te sturen om de angstaanjagende geheimen ervan te onthullen.

Volgens Treyarch is 'Die Maschine' een volledig nieuw hoofdstuk in het universum van Zombies. De ontwikkelaar belooft daarmee een nieuw verhaal, nieuwe personages, nieuwe manieren om te spelen, cross-play en meer.

Wel komen er een aantal bekende elementen weer terug, waaronder de Pack-a-Punch machine, power-ups, de mystery box en een aantal klassieke perks, zoals Juggernog en Speed Cola.

Tegelijkertijd gaat het progressiesysteem op de schop. De progressie en de load-outs van de andere modi worden met de Zombies-modus verenigd. Dat betekent dat je niet langer met een pistool begint, maar in staat bent om je bestaande load-outs, afhankelijk van je globale rang en de levels van je wapens, te gebruiken.

De Zombies-modus krijgt ook een nieuw zeldzaamheidssysteem voor de wapens. Volgens Treyarch moeten alle wapens daardoor in latere rondes nog steeds bruikbaar zijn. Bovendien zijn er slots voor lethal, tactical en support equipment.

Tot slot, heeft de ontwikkelaar de Exfil feature geïntroduceerd. Daarmee krijgen spelers de mogelijkheid om een helikopter op te roepen en te ontsnappen als de grote hoeveelheid zombies te veel wordt. Als je dat doet, wordt de hoeveelheid zombies nog meer opgevoerd, maar volgens Treyarch is de uiteindelijke beloning het waard.

Volgens Treyarch wordt de gehele verhaallijn van 'Die Maschine' gratis als post-launch content uitgebracht. In aanloop naar de release van Call of Duty: Black Ops Cold War wordt er meer informatie omtrent de modus vrijgegeven.

De Call of Duty: Black Ops Cold War release en meer vind je in ons overzichtsartikel.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties