Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Assassin's Creed Valhalla gameplay getoond

Eerste blik op de raids en vijanden.

Tijdens de Ubisoft Forward Livestream is de eerste Assassin's Creed Valhalla gameplay getoond. Daarin hebben we een eerste blik gekregen op onder andere de raids, vijanden en stealth in die game.

Zo kun je tijdens je avonturen dorpen plunderen. Dat doe je door op je hoorn te blazen en je clanleden op het dorp af te sturen en alle schatten te stelen.

Tijdens die plundertochten kun je ook de nieuwe combat van Assassin's Creed Valhalla uitproberen. Zo maak je deze keer onder andere gebruik van werpbijlen, is het mogelijk om je vijanden te stunnen en om verschillende soorten wapens te dual wielden.

Ook de stealth in de game is grondig gewijzigd. Zo is het in Assassin's Creed Valhalla opnieuw mogelijk om je te verstoppen in groepjes mensen om zo vijanden te misleiden.

Wil je meer weten over de game? Wij konden de game alvast uitproberen. Jaspers eerste indrukken lees je in onze Assassin's Creed Valhalla preview.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties