Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Een heleboel GTA V geruchten

De kans op toeval wordt wel heel klein.

Sinds eind februari zijn de GTA V geruchten zich beginnen opstapelen. Eerst was er acteur Declan Mulvey die GTA V aan zijn CV had toegevoegd. Toen het internet dat opmerkte en het als een bevestiging van GTA V zag, liet de acteur weten dat het slechts om een typfout ging. Volgens hem bedoelde hij eigenlijk GTA IV.

Amper een dag later registreerde Rockstar de volgende domeinnamen:

  • CashForDeadDreams.com
  • SixFigureTemps.com
  • StopPayingYourMortgage.net
  • HammersteinFaust.com
  • LifeInvader.com

Virale websites die perfect in de parodiërende stijl van de GTA-reeks zouden kunnen passen.

Vandaag vond Superannuation, een site die zich met niets liever bezig houdt dan via zoekmachines onaangekondigde zaken te vinden, een castingoproep voor een interactief project georganiseerd door Telsey & Company, een bedrijf waar Rockstar vaak mee samenwerkt.

De personages die in de oproep beschreven worden zouden zo uit een GTA-game kunnen komen. Het project heeft de naam "Rush" meegekregen, mogelijk de codenaam voor GTA V.

En dit zijn zelfs nog maar de belangrijkste geruchten, er zijn nog een heleboel kleinere aanwijzingen in de loop van de voorbije maanden op het internet verschenen. Zo doet al lang het gerucht de ronde dat het spel zich in L.A. zal gaan afspelen. Teveel weetjes om toeval te zijn? De toekomst (mogelijk de E3-beurs in L.A.) zal het uitwijzen.

Getagged als

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties