Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Een heleboel artistieke PS3-thema's in aantocht

Komen eraan dankzij The Studio.

Deze week waait er een artistieke wind door de Playstation Store in de vorm van The Studio. Dit bedrijf brengt een reeks statische en dynamische thema's uit voor onze Playstation 3, die gecreëerd werden door enkele grafische en digitale topartiesten, designers en tekenaars.

Om een paar bekende voorbeelden te geven: Jasper Goodall stond in voor verschillende Muse albumhoesjes, en Rex Crowle is één van de artiesten achter LittleBigPlanet.

De komende twee maanden zullen er elke week nieuwe thema's worden toegevoegd, daarna zullen de updates op maandelijkse basis gebeuren. Deze week krijgen we al 10 exemplaren voorgeschoteld.

De thema's kosten tussen €0.99 en €2.99, maar om de release te vieren kunnen we het thema van The Studio de komende twee weken gratis downloaden. Playstation Plus gebruikers krijgen 20% korting op alle thema's en krijgen zes gratis thema's per jaar, waarvan de eerste op 20 april beschikbaar zal worden gesteld.

Om een idee te krijgen van wat het bedrijfje allemaal in petto heeft, kan je naar onderstaand filmpje kijken.

De showreel van The Studio.

Getagged als

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties