Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eden Hazard samen met Messi op cover FIFA 15

Voor het eerst een Belg op het hoesje van een voetbalgame.

De Belgische spits Eden Hazard staat samen met topschutter Lionel Messi op de cover van FIFA 15 in België, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Dat meldt Electronic Arts.

De 23-jarige speler voetbalt momenteel bij Chelsea. Vorig seizoen verscheen hij 35 keer op het veld bij de ploeg en maakte hij veertien goals voor de Engelse club. Daarenboven koos de Professional Footballers' Association (PFA) hem als beste jonge speler van het jaar en veroverde hij een plaatsje in het ultieme elftal van de organisatie.

Hazard zelf vindt het een eer om op het hoesje van de game te staan. Hij heeft FIFA 15 zelf al gespeeld en vindt het de meest realistische voetbalgame die hij ooit gezien heeft, zo geeft hij in een reactie aan.

EA Sports heeft daarnaast ook een deal gesloten met Chelsea, waardoor er de komende seizoenen zowel digitale als sociale content rond de club uitkomt in de aankomende voetbalgame. Het eerste resultaat van die overeenkomst is een FIFA 15 wallpaper van enkele Chelsea spelers.

FIFA 15 is vanaf 25 september beschikbaar op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii, pc, Nintendo 3DS en PlayStation Vita.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 15

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii, PC, Nintendo 3DS

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties