Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eden Hazard en Virgil van Dijk prijken op de cover van FIFA 20

Lage landen boven.

Electronic Arts heeft de cover onthuld van FIFA 20. Daarop prijkt dit jaar de Belgische aanvaller Eden Hazard. De Champions League-editie is dan weer voorbehouden voor de Nederlander Virgil van Dijk. Enkel wie dit jaar op de Ultimate Edition staat, is nog niet bekend.

Hazard maakte deze zomer de overstap van Chelsea naar Real Madrid, nadat hij dit jaar samen met Chelsea de Europa League won. Van Dijk is sinds 2018 dan weer de sterkhouder van de Liverpoolse verdediging. Met die ploeg won hij dit jaar bovendien de Champions League.

Beide spelers hebben al laten weten dat ze bijzonder verheugd zijn. Volgens Hazard is het halen van de cover 'geen slechte verwezenlijking voor iemand uit een klein Belgisch dorpje'. Van Dijk is dan weer 'vereerd om Liverpool FC te vertegenwoordigen op de cover van zo'n iconische game'.

FIFA 20 lanceert op 27 september voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Dit jaar zijn onder andere de penalty's en vrije trappen in FIFA helemaal veranderd. Ook heeft FIFA 20 een Street Mode genaamd Volta Football.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

FIFA 20

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties