Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA's MMO APB eerst exclusief voor PC

Dat zijn heel wat afkortingen bij elkaar...

APB, oftewel All Points Bulletin van ontwikkelaar Realtime Worlds, is al een hele tijd in ontwikkeling. Vandaag legt de verantwoordelijke studio uit waarom we precies zo lang moeten wachten op deze toch wel interessante MMO.

"Alles wat wij aan het doen zijn is nieuw: een online game waarin honderden voertuigen en duizend NPC's te vinden zijn die bovendien helemaal interactief zijn; ongelofelijk veel mogelijkheden voor de speler om een uniek personage, voertuig en zelfs audioclips te ontwikkelen, een real-time dynamic matchmaking systeem; een technologie waardoor iedereen alles kan ruilen wat hij of zij maakt, en nog zoveel meer," aldus Dave Jones van Realtime Worlds.

"De lijst blijft maar doorgaan," voegt de ontwikkelaar toe. "Het neemt tijd in beslag om zoiets tot in de puntjes af te werken, en daarom nemen we ook onze tijd om het goed te doen."

Jones liet verder weten dat APB initieel een PC-exclusive zal worden, om daarna op de Xbox 360 uit te komen. Het zal wel nog wachten worden tot het tweede kwartaal van 2011 voordat we met deze MMO aan de slag zullen kunnen gaan. Tot die tijd is het misschien leuk om een kijkje te nemen naar een van de trailers van het spel.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

All Points Bulletin

Xbox 360

APB Reloaded

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties