Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Early Access versie Quake Champions bevat nieuwe maps

En Rune Challenges, een Lore System en meer.

Id Software laat weten dat de Quake Champions Early Access-versie nieuwe maps bevat. Gisteren maakte de studio nog bekend dat Quake Champions naar Steam Early Access komt.

De bestaande map poule wordt uitgebreid met de Church of Azathoth en Tempest Shrine map. Verder kun je nu Rune Challenges spelen die in Backpacks te vinden zijn.

Er is ook een Lore System toegevoegd. Door alle vazen met Lore items in de de arena's te vinden, speel je speciale Lore skins voor de verschillende Champions vrij.

Gisteren raakte al bekend dat de Doom Slayer uit de Doom-serie zijn opwachting maakt in Quake Champions. Hij beschikt over de Berserk-vaardigheid waarmee hij vijanden dood kan slaan. Verder kan hij van een 'double jump' gebruik maken.

Onze Quake Champions Preview lees je op de site. Bekijk ook ons overzicht met alle Quake Champions informatie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties