Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA Sports UFC 3 release bekend

Conor McGregor staat op de cover.

De EA Sports UFC 3 release is bekend. De game komt op 2 februari voor de PlayStation 4 en de Xbox One uit. Lichtgewicht kampioen Conor McGregor staat op de cover.

De game maakt gebruik van Real Player Motion Tech, waardoor de bewegingen realistischer en vloeiender ogen. Er zijn voor het systeem ruim vijfduizend nieuwe animaties opgenomen.

Verder is er een nieuwe Greatest of All Time carrièremodus, waarin spelers wedstrijden promoten en fans proberen te verzamelen. Onderweg onstaan er rivaliteiten en je kunt zelf kiezen om kalm te blijven of juist meer uit te dagen.

De Knockout Mode is van verschillende nieuwe multiplayer modi voorzien, waaronder Stand & Bang en Submission Showdown. Daarnaast is er een nieuwe Tournament modus waarin je het tegen meerdere tegenstanders tegelijkertijd opneemt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties