Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA Play voor Xbox Game Pass op pc uitgesteld naar 2021

Meer informatie volgt later.

EA Play voor Xbox Game Pass op pc is uitgesteld naar een nog onbekende datum in 2021. Dat maakt het Xbox Game Pass-team bekend via Xbox Wire.

Normaal gezien zou EA Play voor Xbox Game Pass op pc vanaf 15 december beschikbaar zijn via de service, maar dat gaat nu dus niet meer door. Dat komt omdat het team vindt dat de Xbox Games Pass-ervaring voor beide services nog niet op punt staan.

Wanneer EA Play dan wel beschikbaar is, vermeldt het team vooralsnog niet. Het team belooft echter wel dat het aan het begin van 2021 met meer informatie over de brug komt.

Er is echter ook goed nieuws, want vanaf nu kun je via Xbox Game Pass aan de slag met The Elder Scrolls 5: Skyrim - Special Edition. Daar eindigt het niet, want binnenkort komen ook Among Us en verschillende Yakuza-titels naar de service.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties