Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA Play Live met week uitgesteld

Uitstel, geen afstel.

EA Play Live is met een week uitgesteld. Dat heeft Electronic Arts onder meer via Twitter bekendgemaakt.

Het verschuiven van de online presentatie van EA games heeft te maken met de protesten tegen racisme in de Verenigde Staten en andere delen van de wereld. "Met de belangrijke gesprekken die nu plaatsvinden en belangrijke stemmen die nu over de hele wereld gehoord worden, verplaatsen we onze tijd om samen te komen en te spelen", laat de gamestudio weten.

EA Play Live stond oorspronkelijk voor 12 juni gepland, maar is naar 19 juni verplaatst (datum en tijdstip zijn aangepast naar onze tijdzone, red.). Het tijdslot voor het online event blijft ongewijzigd: om 01.00 uur 's nachts start de livestream.

Eerder deze week zijn het online PlayStation 5 en Cyberpunk event uitgesteld. Een overzicht van E3 2020 alternatieven met datums en tijdstippen vind je hier.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties