Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA Play gaat in juni digitaal door

EA-venement vanop afstand.

Hoewel E3 2020 niet doorgaat, organiseert Electronic Arts in juni toch zijn EA Play in digitale vorm. Dat maakt de uitgever zelf bekend op Twitter.

In de bijbehorende tweet lezen we dat EA Play doorgaat op 12 juni om 01:00 's nachts en dat we dan de wereldpremières van tal van games te zien krijgen, evenals verschillende andere nieuwtjes.

Normaal gezien vindt EA Play altijd op de vooravond van de E3-beurs plaats. Op dat moment krijgen we tal van interviews en gameplay van nieuwe en reeds uitgebrachte titels te zien. Het is nog niet duidelijk of fans ook dit jaar op een of andere manier de kans krijgen om games te testen.

Electronic Arts is niet het enige bedrijf dat kiest voor een digitale variant van zijn geplande evenement. Zo gaan ook EVO 2020 en Gamescom 2020 enkel digitaal door en organiseert Geoff Keighley het Summer Game Fest.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties