Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA onthult Dragon Age Ultimate Edition

Originele spel + alle uitbreidingen samen.

Goed nieuws voor iedereen die tot op de dag van vandaag aan het twijfelen was om Dragon Age: Origins al dan niet in huis te halen! Ontwikkelaar BioWare laat in samenwerking met uitgever EA weten dat vanaf 26 oktober de Ultimate Edition van het spel beschikbaar zal zijn, een pakket waarin zowat alles wat met Dragon Age te maken heeft te vinden is.

De Dragon Age: Origins Ultimate Edition zal volgens de website van BioWare zomaar even alle DLC-packs bevatten die sinds de oorspronkelijk release van het spel uitgekomen zijn.

Dat wil zeggen dat je in het pakket niet enkel het originele - en volgens onze review best vermakelijke - Dragon Age: Origins terug gaat vinden, maar ook diens grootste - en al even degelijke - uitbreiding Awakening.

Verder zijn ook alle kleinere updates in de vorm van The Stone Prisoner, Warden's Keep, Return to Ostagar, The Darkspawn Chronicles, Leliana's Song, The Golems of Amgarrak en Witch Hunt meteen te vinden in de Ultimate Edition.

Hoeveel duiten zal dit je kosten? Volgens BioWare normaal gesproken makkelijk zo'n 85 euro, maar omdat het hier om de Ultimate Edition van Dragon Age gaat moet je slechts een slordige 36 euro over de toonbank schuiven! Prachtig toch?

Zoek naar de Dragon Age: Origins Ultimate Edition voor de PC, X360 en PS3 vanaf 26 oktober bij de betere gameboer. De aankoop van dit pakket is misschien een leuke warmhouder totdat Dragon Age II er in maart aankomt?

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties