Skip to main content

EA mogelijk niet betrokken bij uitgave Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Pakt het lichtzwaard even niet op.

Het lijkt erop dat uitgever Electronic Arts niet betrokken is bij de uitgave van Star Wars: Knights of the Old Republic Remake. Dat blijkt uit een vage reactie op een vraag van Geoff Keighley.

Sinds de aankondiging van Knights of the Old Republic Remake voor pc en PlayStation 5 vragen spelers zich af of uitgever Electronic Arts ook betrokken is bij deze Star Wars-titel. EA heeft intussen immers de ontwikkelaar van de originele game (BioWare) overgenomen. Ook Summer Game Fest-presentator Geoff Keighley vroeg zich dat af en stuurde vervolgens een e-mail naar het bedrijf.

De studio reageerde hierop met een erg vage reactie. Zo bevestigt het, noch ontkent hij zijn betrokkenheid door simpelweg te zeggen dat hij Star Wars-games maakt. Door die vage reactie vermoeden we dat de studio het lichtzwaard tijdelijk doorgeeft aan ontwikkelaar Aspyr en zelf op andere Star Wars-games focust.

Ontwikkelaar BioWare liet nadien een tweet op de wereld los waarin hij bevestigt dat hij niet betrokken is bij Star Wars: Knights of the Old Republic Remake en dat de ontwikkelaar uitkijkt om aan de slag te gaan met de remake van Aspyr.

Read this next