Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA kondigt Need for Speed Payback aan

Ghost Games wederom ontwikkelaar.

Uitgever Electronic Arts kondigt Need for Speed Payback aan. De game lanceert op 10 november op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Volgens het bedrijf speelt Payback zich af in de onderwereld van Fortune Valley. "Spelers besturen drie unieke personages die het gezamenlijk tegen het criminele The House opnemen", aldus Electronic Arts in een statement.

Need for Speed-producent Marcus Nilsson meldt verder dat je in Payback "een indrukwekkende selectie aan auto's" bevat. Verder bevat de game "intense races en achtervolgingen in de open wereld".

Als je Payback van tevoren bestelt, krijg je vijf unieke auto's tot je beschikking. Je krijgt de beschikking over de Nissan 350Z 2008, Chevrolet Camaro SS 1967, Dodge Charger R/T 1969, Ford F-150 Raptor 2016 en de Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016.

Je kunt Need for Speed Payback ook drie dagen voor de officiële release spelen als je de Deluxe Edition van de game aanschaft. EA- en Origins Access-leden kunnen een deel van de game vanaf 2 november uitproberen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties