Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA houdt groot evenement op GDC

Livestreamt o.a. nieuwe Medal of Honor, Maxis aankondigingen.

Electronic Arts houdt dit jaar hun Game Changers-evenement, dat ze vorig jaar op E3 hielden, op 6 maart tijdens de Game Developers Conference. Game Changers zal naar alle waarschijnlijkheid een groot aantal aankondigingen van nieuwe games bevatten.

Bevestigd zijn in elk geval een nieuwe Medal of Honor die vermoedelijk dit najaar zal verschijnen en een nieuwe game van Maxis waar verdere details nog niet bekend van zijn.

EA heeft echter nog veel games in de maak waar we nog niets van gezien hebben. Mogelijkheden zijn Dragon Age 3, Command & Conquer Generals 2 van Bioware, Dead Space 3, Army of Four, Dante's Inferno 2, een nieuwe Need For Speed en laten we vooral ook niet vergeten dat het stilletjes aan tijd wordt dat Respawn hun eerste game aan de wereld toont.

EA zal het hele evenement livestreamen.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen