Skip to main content

EA: "FIFA 22 op pc heeft geen one machine limit"

Steam-pagina zorgt voor opschudding.

De pc-versie van FIFA 22 heeft toch geen one machine activation limit. Dat zegt uitgever Electronic Arts nadat de Steam-pagina het tegendeel beweerde.

Fans van FIFA 22 waren niet blij toen ze op 13 juli op de Steam-pagina van de game lazen dat de game een one machine activation limit heeft. Dat betekent dat je FIFA 22 enkel kunt spelen op de pc waarop je de game voor het eerst hebt geïnstalleerd en geactiveerd. Electronic Arts schuift dat misverstand nu van tafel en verwijdert de 'one machine activation limit' vermelding van de Steam-pagina.

Oorspronkelijke Steam-pagina.
Aangepaste Steam-pagina.

Om het misverstand helemaal uit de wereld te helpen, gaf Electronic Arts de volgende verklaring aan Eurogamer: "We bevestigen dat FIFA 22 op pc en Steam geen one machine limit heeft. De zin op de pagina klopte niet waardoor we die verwijzing hebben verwijderd. We verontschuldigen ons voor dit misverstand en we zijn onze community dankbaar dat zij deze fout hebben opgemerkt."

Het is niet de eerste keer dat Electronic Arts na de aankondiging van FIFA 22 releasedatum voor opschudding bij de FIFA-community zorgt. Eerder uitte die community al zijn frustraties nadat de uitgever onthulde dat de pc-versie van FIFA 22 geen next-gen features bevat.

De FIFA 22 release is nabij. Als je niet kan wachten, dan heb je waarschijnlijk wel interesse in de FIFA 22 Early Access waarmee je de game al vroeger kan spelen. We hebben ook uitgebreide informatie over wat er allemaal nieuw is aan de FIFA 22 gameplay, het nieuwe FIFA 22 FUT, de FIFA 22 Career Mode en natuurlijk ook FIFA 22 Volta. Ook zijn de eerste FIFA 22 Player Ratings er, met de Bundesliga ratings, La Liga ratings, Premier League ratings, Serie A ratings en Ligue 1 ratings. Als je nog specifieker wil gaan, hebben we zelfs overzichten van de beste middenvelders, beste aanvallers, beste keepers, beste verdedigers en beste talenten voor je. Vergeet ook zeker niet dat de FIFA 22 Web app ontzettend handig is!

Read this next