Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA downgradet Ronaldo naar derde plaats in FIFA 22

Gaat nog niet met pensioen.

Ronaldo krijgt in FIFA 22 een totale score van 91 punten en staat daarmee slechts op een gedeelde derde plaats in de ranglijst. Dat onthult uitgever Electronic Arts bij de bekendmaking van de lijst van de beste 22 spelers in FIFA 22.

De nieuwste aanwinst van Manchester United ziet zijn totale score met een punt zakken. Door die vermindering komt Ronaldo nu op gelijke hoogte met Kevin De Bruyne, Kylian Mbappé, Neymar en Atlético Madrid-keeper Jan Oblak.

Net zoals in FIFA 21 is Messi nog steeds de beste voetballer in FIFA 22. De zilveren medaille gaat dit jaar met 92 punten naar Bayern München-doelpuntenmachine Robert Lewandowski, die tegenover FIFA 21 een punt extra krijgt.

De grote verliezer dit jaar is Liverpool-spits Mohamed Salah die zijn puntenaantal ziet zakken van 90 naar 89 punten. Waarom Electronic Arts Salah en Ronaldo ondanks hun goede prestaties downgradet en of dat terecht is, zijn vragen die ongetwijfeld in het hoofd van menig FIFA-speler spoken.

De FIFA 22 release is nabij. Als je niet kan wachten, dan heb je waarschijnlijk wel interesse in de FIFA 22 Early Access waarmee je de game al vroeger kan spelen. We hebben ook uitgebreide informatie over wat er allemaal nieuw is aan de FIFA 22 gameplay, het nieuwe FIFA 22 FUT, de FIFA 22 Career Mode en natuurlijk ook FIFA 22 Volta. Ook zijn de eerste FIFA 22 Player Ratings er, met de Bundesliga ratings, La Liga ratings, Premier League ratings, Serie A ratings en Ligue 1 ratings. Als je nog specifieker wil gaan, hebben we zelfs overzichten van de beste middenvelders, beste aanvallers, beste keepers, beste verdedigers en beste talenten voor je. Vergeet ook zeker niet dat de FIFA 22 Web app ontzettend handig is!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

FIFA 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties