Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Space 2, Dragon Age 2 voor 2011

Ook nieuwe Need for Speed en een shooter.

EA laat vandaag groots in haar kaarten kijken. Tijdens een meeting waarin men het derde kwartaal van het fiscale jaar heeft besproken liet de uitgever/ontwikkelaar vallen welke titels er allemaal in de loop van 2011 zullen verschijnen.

Allereerst is er Dead Space 2. We kregen eind vorig jaar voor het eerst beelden van deze griezelgame te zien, al wist Jasper midden januari ook al uit te vissen dat deze game pas in 2011 het licht zou zien.

Ook liet EA vallen dat 2011 het jaar zou worden dat er een nieuwe Need for Speed game op de markt zal komen, gemaakt door de jongens en meisjes van Criterion - vooral bekend van de racereeks BurnOut. We weten voorlopig nog niets over deze titel.

Ook een nieuwe Dragon Age titel zal in 2011 het licht zien. Ontwikkelaar BioWare voegde aan de aankondiging toe dat de graphics "super hot" zullen worden. Leuk, leuk...

...maar misschien nog het meest opvallende is het opduiken van een nieuwe shooter die EA zal uitbrengen. De geruchten doen de ronde dat het hier zou gaan om Bullterstorm, een spel dat we begin januari al eens in het nieuws zagen opduiken. Ontwikkelaar van dienst is People Can Fly, de studio die ons in het verleden Painkiller bracht en de PC-versie van Gears of War voor haar rekening nam.

Afsluiten doet EA met de aankondiging van een nog naamloze shooter die "volledig downloadable" zal zijn. En daarmee komt er een einde aan dit interessante nieuwsbericht vol zoetigheid.

Reacties