Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA brengt Origin Access naar de pc

Tegenhanger van EA Access op de Xbox One.

Uitgever Electronic Arts kondigt Origin Access aan. Het initiatief is vergelijkbaar met EA Access, een abonnementsdienst voor de Xbox One. De dienst is momenteel nog niet in de Benelux beschikbaar.

Met Origin Access krijg je voor 3,99 euro per maand toegang tot 'The Vault', waarin je minimaal twaalf pc-games kunt downloaden en spelen. Momenteel zijn dat vijftien games, waaronder Battlefield 4, Dragon Age: Inquisition, De Sims 3 en This War of Mine.

In tegenstelling tot EA Access heb je niet alleen toegang tot games van de uitgever, maar zijn ook titels van onafhankelijke ontwikkelaars beschikbaar.

Daarnaast krijgen abonnees tijdelijk toegang tot nieuwe EA-games voordat ze op de markt zijn uitgebracht. Statistieken en voortgang blijven bewaard voor als je de volledige game definitief aanschaft. Ook krijg je met dit abonnement 10 procent korting op alle aankopen in de Origin-store.

Origin Access is nu alleen nog beschikbaar in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten. Binnenkort volgen echter meer landen. Het is tot dusver nog niet duidelijk of Nederland en België daar ook onder vallen.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
PC
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties