Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA beloont Battlefield-veteranen die Battlefield Hardline kopen

Dit zit er in de Veteran's Pack.

Battlefield-veteranen krijgen een Veteran's Pack met de aanschaf van Battlefield: Hardline. Dat maakt Electronic Arts bekend.

Je hebt recht op de beloning als je in het bezit bent van Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3 of Battlefield 4. De Veteran Pack bestaat uit een exclusieve in-game patch en twee eenmalige in-game verhogingen voor militaire doelen en Teamplay.

De pack is automatisch beschikbaar wanneer je in het bezit bent van een Origin account en één van de drie bovenstaande games. De in-game bonussen zijn ook te verkrijgen wanneer je één van de drie games na de lancering van Hardline koopt.

De recente Battlefield Hardline beta trok zeven miljoen spelers. De game komt op 17 maart uit voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties