Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA app vanaf nu beschikbaar

Officieel uit de open bèta-fase

Uitgever Electronic Arts laat weten dat de EA app nu officieel uit de open bètafase is en dat die binnenkort zijn primaire pc-platform wordt.

Volgens de uitgever is de EA app zijn snelste en lichtste pc-client tot nu toe. Door zijn "nieuwe, gestroomlijnde ontwerp vind je er eenvoudig de games en content die je zoekt".

Daarnaast bevat de app automatische downloads van games, worden updates op de achtergrond uitgevoerd en kun je je vriendelijst koppelen met PlayStation, Steam en Xbox.

Electronic Arts zal binnenkort gebruikers uitnodigen om de app te gebruiken. De uitgever belooft dat je lokale en in de cloud opgeslagen games en gegevens automatisch worden overgezet naar dit nieuwe platform. Zo kun je snel weer verdergaan en moet je niet alles handmatig overzetten.

De EA app is enkel toegankelijk voor pc's met Windows en is nog niet beschikbaar voor MacOS. Electronic Arts belooft dat hij in de komende maanden meer informatie onthult over een mogelijke nieuwe EA app op Mac.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties