Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

"E3 te stresserend voor Vitality Sensor"

Meer info accessoire komt later.

Vice-president van Nintendo of America Cammie Dunaway heeft ons gerustgesteld dat de Vitality Sensor, die vorig jaar een prominente plek kreeg in de E3 persconferentie van Nintendo maar dit jaar niet vermeld werd, nog steeds bestaat maar dat E3 2010 gewoon niet het moment was om het apparaat te tonen.

"We werken nog steeds aan de Vitality Sensor", zei Dunaway, "maar toen we nadachten over wat we naar E3 zouden brengen, zagen we dat we een vrij volle agenda hadden. We dachten ook over de atmosfeer op E3: luid, gevuld met adrenaline en stresserend. Het leek ons niet de beste omgeving om een product te introduceren dat dient om te relaxen. Dus besloten we te denken over momenten waarin het beter zou passen."

Grote baas van Nintendo Satoru Iwata toonde het apparaat vorig jaar. De Vitality Sensor is een accessoire dat je op je vinger zet en dat onder andere je hartslag meet. Er is echter nog geen software bekend voor het apparaat, al is het bestaan van een 'Wii Relax'-game ondertussen meer publiek geheim dan hardnekkig gerucht geworden.

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties