Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3-registratie voor fans start volgende week

Start op 3 juni.

Fans kunnen zich vanaf donderdag 3 juni registreren op e3expo.com voor de digitale editie van E3 2021. Dat maakt de Entertainment Software Association (ESA) bekend via de E3-website.

Fans die zich registreren, krijgen toegang tot het E3 online portal en applicatie. Zowel het online portal als de applicatie bevat "virtuele booths", gehoste evenementen, videoconferenties, profiel- en avatar-creatie, online forums en meer. Hoe al die zaken er precies uitzien, onthult ESA niet.

Wie zich niet registreert, kan nog steeds de E3 2021-persconferenties bekijken via de officiële E3-kanalen op Twitch, YouTube, Twitter en Facebook. Daar krijg je persconferenties te zien van bedrijven als Nintendo, Microsoft, Square Enix, Take-Two Interactive, Capcom en meer.

Er is meer E3-nieuws. Zo zal Bethesda vermoedelijk de Starfield releasedatum onthullen tijdens E3 2021 en gaat Square Enix waarschijnlijk een nieuwe PS5 exclusive Final Fantasy aankondigen tijdens E3 2021. Ook onthulde Xbox Games Studios-topman Matt Booty al dat Bethesda en Microsoft een gezamenlijke persconferentie geven tijdens E3 2021.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XVI

PS5

Starfield

Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties