Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3-registratie voor fans start volgende week

Start op 3 juni.

Fans kunnen zich vanaf donderdag 3 juni registreren op e3expo.com voor de digitale editie van E3 2021. Dat maakt de Entertainment Software Association (ESA) bekend via de E3-website.

Fans die zich registreren, krijgen toegang tot het E3 online portal en applicatie. Zowel het online portal als de applicatie bevat "virtuele booths", gehoste evenementen, videoconferenties, profiel- en avatar-creatie, online forums en meer. Hoe al die zaken er precies uitzien, onthult ESA niet.

Wie zich niet registreert, kan nog steeds de E3 2021-persconferenties bekijken via de officiële E3-kanalen op Twitch, YouTube, Twitter en Facebook. Daar krijg je persconferenties te zien van bedrijven als Nintendo, Microsoft, Square Enix, Take-Two Interactive, Capcom en meer.

Er is meer E3-nieuws. Zo zal Bethesda vermoedelijk de Starfield releasedatum onthullen tijdens E3 2021 en gaat Square Enix waarschijnlijk een nieuwe PS5 exclusive Final Fantasy aankondigen tijdens E3 2021. Ook onthulde Xbox Games Studios-topman Matt Booty al dat Bethesda en Microsoft een gezamenlijke persconferentie geven tijdens E3 2021.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties