Skip to main content

E3-gerucht: Platinum Games werkt aan Transformers Devastation

Screens, boxart en releasedatum gelekt.

Volgens de Amerikaanse winkelketen Best Buy werkt Platinum Games momenteel aan Transformers Devastation. De onthulling volgt vier dagen nadat IGN bekendmaakte dat de studio achter Bayonetta en Vanquish een nieuwe game gaat aankondigen op de E3.

De productpagina van Transformers Devastation toont screenshots en de boxart. Je speelt als de Autobots Optimus Prime, Bubblebee, Sideswipe, Wheeljack, en Grimlock, die worden ingesproken door de stemacteurs van de 'originele tv-serie.'

Je vecht tegen de Decepticons met 'oneindige combo's' en je kan tijdens de aanvallen direct wisselen tussen robot- en voertuigvorm. Er zijn vijf moeilijkheidsgraden en de Autobots zijn ook aan te passen.

Best Buy biedt Transformers Devastation aan voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De game lanceert op 6 oktober 2015 en wordt uitgegeven door Activision.

Waar of niet waar? Waarschijnlijk waar. De timing van het lek komt overeen met eerdere berichtgeving rond Platinum Games. Daarnaast heeft de studio al ervaring met het maken van een vechtgame rond een tekenfilmserie in The Legend of Korra, die tevens voor Activision is gemaakt. De screenshots en de boxart laten weinig aan de verbeelding over.

Read this next