Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3-beurs blijft in Los Angeles

Data voor volgend jaar bekend.

De Entertainment Software Association (ESA) kondigt aan dat de E3-beurs in Los Angeles blijft de komende drie jaar. Eerder was de toekomst van de belangrijkste gamebeurs ter wereld in L.A. onzeker omdat werken een groot deel van het L.A. Convention Center ontoegankelijk zouden maken in 2013.

Na uitgebreide onderhandelingen met het bestuur van L.A. en bouwopdrachtgever Anschutz Entertainment Group (AEG) werd besloten om de E3 te laten plaatsvinden in een deel van het gebruikelijke L.A. Convention Center, het L.A. LIVE gebouw, en een heleboel andere locaties in downtown Los Angeles.

Verder kondigt de ESA aan dat de E3 in 2013 zal plaatsvinden van 11 tot en met 13 juni. In 2012 bracht de beurs 45.700 video game professionals samen vanuit 103 landen, die in totaal 40 miljoen dollar aan inkomsten genereerden voor de stad Los Angeles. Niet verwonderlijk dat de burgemeester de beurs kost wat kost in zijn stad wilt houden.

Uiteraard zal ook Eurogamer Benelux weer van de partij zijn in 2013. Op voorwaarde dat de wereld niet vergaat natuurlijk.

Getagged als

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen