Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2022 definitief afgelast

Ook geen digitaal evenement.

Nadat de Entertainment Software Association (ESA) eerder aankondigde dat de E3 2022 enkel digitaal zou plaatsvinden omwille van corona, is nu ook dat online evenement afgelast. Dit jaar vindt er dus geen E3 plaats. Het is nog onduidelijk of de persconferenties van grote uitgevers wel nog steeds in die periode zullen doorgaan.

"We willen al onze energie en middelen in een volwaardige digitale en fysieke E3 in de zomer van 2023 steken", aldus de ESA. De organisator belooft in zijn statement om volgend jaar voor de dag te komen met een volledig niet format vol 'interactieve ervaringen'.

Wie tijdens de zomer graag alle grote aankondigingen in de gamesindustrie volgt, hoeft echter niet te wanhopen. Geoff Keighley heeft al aangekondigd dat er opnieuw een Summer Game Fest. Mogelijk koppelen ook de grote uitgevers hun presentaties aan dat festival.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties