Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - Ubisoft kondigt Steep aan

Glijdt lekker weg.

Ubisoft heeft Steep aangekondigd tijdens de Ubisoft E3 persconferentie.

De game wordt gemaakt door Ubisoft Annecy, en focust zich op extreme sporten die te beoefenen zijn op besneeuwde bergtoppen. Zo zijn sporten als Skiën, basejumpen, freeride snowboarden en paragliden vertegenwoordigd.

De eerste gameplaybeelden tonen bergen in Italië, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk die je kunt trotseren zoals je zelf wilt. Ubisoft laat weten dat de game open world is, en dat er multiplayer-elementen aanwezig zijn.

Je kunt eenvoudig wisselen van sport en de berg vanaf een andere drop point benaderen. Vanuit de Mountain View kun je je afdaling analyseren en replays in slow motion bestuderen.

Op de website van Steep kun je je inschrijven voor de bèta. De game komt in december uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Getagged als

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties