Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - State of Decay 2 officieel aangekondigd

Co-op op pc en Xbox One.

State of Decay 2 lanceert volgend jaar op de pc en de Xbox One. Dat maakt Microsoft vandaag bekend op diens persconferentie.

Naast singleplayer bevat de game ook een coöperatieve drop-in-modus voor vier spelers. Geruchten over State of Decay 2 doen sinds vorige week de ronde. Vandaag is het bestaan van de game middels een trailer officieel bevestigd.

De originele State of Decay kwam in 2013 op Xbox Live en Steam uit. Een HD-remaster van de game kwam vorig jaar uit op de pc en de Xbox One onder de naam State of Decay: Year One Survival Edition.

Net als diens voorganger is het tweede deel een third-person open world game waarin de speler tracht te overleven na afloop van een zombieapocalyps. Ook bevat de game wederom base building en ontwikkelt het verhaal zich aan de hand van de keuzes die je maakt.

Undead Labs heeft verder aangegeven binnenkort meer informatie over de game bekend te maken.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.

Cover image for YouTube videoState of Decay 2 Reveal Trailer - Xbox E3 2016

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

State of Decay

Xbox 360, PC

State of Decay 2

Xbox One, PC

See 1 more
Related topics
Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties