Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - Stardew Valley komt naar PS4, Xbox One en Wii U

Farming RPG verspreidt zich als wildgroei.

Stardew Valley komt dit jaar uit op de PlayStation 4, Xbox One en Wii U. Ook zijn versies voor OSX en Linux in de maak. Dit kondigt ontwikkelaar Eric Barone vandaag aan op de website van de game.

Stardew Valley is een farming RPG geïnspireerd op de Harvest Moon-serie. De game is in februari uitgebracht op de pc. Vorige maand maakte Barone al bekend bezig te zijn met een console port.

Op de website schrijft Barone op zoek te zijn naar een intuïtieve besturing voor controllers. Over de Wii U versie geeft hij verder aan 'opgewonden te zijn over de kans gebruik te maken van de Wii U's tweede scherm.'

Eerder vandaag was de game al zichtbaar op Microsoft's E3 persconferentie als toekomstige Xbox One-titel. Stardew Valley is in het vierde kwartaal van dit jaar op console beschikbaar.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.

Cover image for YouTube videoStardew Valley Trailer

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Stardew Valley

Android, iOS, PS4, Xbox One, PlayStation Vita, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties