Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - Sniper Elite 4 release uitgesteld

Valentijnscadeau.

Sniper Elite 4 heeft een nieuwe releasedatum. De game komt volgend jaar op 14 februari uit. Dit maakt ontwikkelaar Rebellion Developments vandaag bekend.

Oorspronkelijk moest Sniper Elite 4 eind dit jaar verkrijgbaar zijn. Met het uitstellen van de game hoopt Rebellion een gelijktijdige release met hun andere titel Battlezone te vermijden.

Battlezone is een remake van de gelijknamige game uit 1980, ontwikkeld voor PlayStation VR. Die game komt uit in oktober.

"Wij zijn een relatief kleine onafhankelijk ontwikkelaar," laat Rebellion weten. "Het lijkt ons daarom niet verstandig om twee grote titels uit te brengen in hetzelfde kwartaal."

Rebellion hoopt daarnaast de extra ontwikkelingstijd te gebruiken om meer aandacht aan de details van het eindproduct te besteden.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.

Meer over de game weten? Lees dan ons overzicht van alle Sniper Elite 4 info die je moet weten.

Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties