Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - Obsidian toont gevechten in Tyranny

Eerste gameplaybeelden onthuld.

Ontwikkelaar Obsidian Entertainment toont in een E3-trailer de gevechten in Tyranny. Ook zie je verschillende omgevingen en wordt het verhaal uitgelegd.

In Tyranny heeft de slechte Kyros the Overlord de oorlog tussen goed en kwaad gewonnen. Jij speelt een Fatebinder. Het is aan jou om er voor te zorgen dat de bevolking trouw blijft aan Kyros. Dit doe je onder meer door vonnissen uit te spreken.

De isometrische RPG draait om keuzevrijheid. Niet alles is zwart of wit. Hoewel de nadruk op het kwaad ligt, bepaal je zelf hoever je daarin wilt gaan.

Onlangs is Tyranny aangekondigd. De game moet later dit jaar op de pc uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.

Cover image for YouTube videoTyranny - "From the Ashes," Gameplay Reveal - E3 2016

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tyranny

PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties