Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - Nintendo kondigt Ever Oasis aan

Woestijnratten.

Nintendo heeft tijdens zijn E3 livestream Ever Oasis aangekondigd voor de Nintendo 3DS.

Ever Oasis is een actie-RPG. In de game moet je je eigen dorp in een oasis bouwen. Je bent ook verantwoordelijk voor de voorraad en financiën van de winkels in je dorp. Reizigers zorgen vervolgens voor de inkomsten.

Naast het bouwen en onderhouden van je dorp kun je ook avonturen ondernemen en in kerkers vechten. Dit doe je in een team van drie, waarbij je vrij schakelt tussen de leden in je groep. Het team stel je zelf samen.

De skills van je team zijn belangrijk om puzzels in de omgeving op te lossen. Indien geen van je teamleden over de juiste skill beschikt, moet je later terugkeren naar de kerker.

De game wordt gemaakt door Grezzo. De studio is opgericht door Koichi Ishii, die onder andere heeft gewerkt aan Final Fantasy 1, 2 en 3. Ishii heeft tevens de Chocobos en Moogles uit de serie bedacht.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties