Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - God of War richt zich meer op vuistgevechten

Handgemeen.

Tijdens de hands-on demo van God of War op de E3 beurs laat ontwikkelaar Sony Santa Monica Studio weten dat de game zich meer op vuistgevechten richt.

In de oorspronkelijke serie gebruikte Kratos voornamelijk zijn zwaarden. Deze komen niet terug in de reboot. In de demo zie je Kratos nu klappen met zijn vuisten uitdelen.

Volgens de ontwikkelaar is dit een belangrijk onderdeel van het nieuwe gevechtssysteem. Met zowel de R1 als de R2 toets laat je Kratos melee aanvallen uitvoeren.

Daarnaast kan je je bijl gebruiken voor verschillende aanvallen. De bijl is zowel dichtbij en vanaf een afstand te gebruiken. In de trailer zie je Kratos de bijl bijvoorbeeld ook gooien.

Vandaag is ook bekendgemaakt dat God of War een 'vader-zoon avontuur' is. Sony heeft nog geen releasedatum voor de game aangekondigd.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Getagged als

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties