Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - Gears of War 4 krijgt gelimiteerde Xbox One Elite Controller

Bloed aan je handen.

Gears of War 4 krijgt een gelimiteerde Xbox One Elite Controller. Dat heeft Microsoft tijdens zijn E3 2016-persconferentie onthuld.

De draadloze controller heeft dezelfde accessoires als de normale Xbox One Elite Controller, maar is qua stijl speciaal voor de game aangepast. De controller is overwegend bordeauxrood en heeft een robuust uiterlijk. Opvallende details zijn onder meer het Gears of War-logo en de D-Pad met afbeeldingen van wapens uit de game.

De Xbox One Elite Controller werd vorig jaar tijdens Microsofts E3-persconferentie aangekondigd, maar was sinds diens lancering beperkt leverbaar. Het is nog niet duidelijk vanaf wanneer en tegen welke prijs deze speciale editie verkrijgbaar is. Wel is duidelijk dat de controller compatibel met de Xbox One S is.

Verder is tijdens de liveshow bekendgemaakt dat Gears of War 4 de eerste Xbox Play Anywhere titel is. De third-person cover-based shooter komt op 11 oktober voor de pc en Xbox One uit.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.

Meer over Gears of War 4 weten? Lees dan onze uitgebreide preview met alle Gears of War 4 informatie.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Gears of War 4

Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties