Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - Eerste in-game beelden Dishonored 2 onthuld

15 jaar later.

Bethesda onthult de eerste in-game beelden van Dishonored 2.

In de demo is te zien hoe het verhaal zich 15 jaar na het origineel hervat. Je kunt als Emily Caldwell of bodyguard Corvo spelen, die samen een samenzwering in Karnaca ontrafelen. In de game strijden de religieuze Overseers tegen de Howlers. Als speler krijg je de keuze wie je steunt.

Er zijn nieuwe mobiliteitsopties getoond, zoals soepel over objecten springen. Daarnaast kun je zandstormen in de omgeving gebruiken als dekking. Tevens krijg je nieuwe vaardigheden, zoals Drop-aanvallen van grote hoogte, alsook Far Reach voor het bemachtigen van voorwerpen.

Emily kan vijanden afleiden met haar Mesmerize Ability. Daarnaast beschikt ze over Shadow Walk, waarmee ze vijanden uiteen rijt met tentakels.

In de missie "A Crack In The Slab" schakel je tussen het verleden en het heden, met behulp van de Outsiders Timepiece. Hiermee los je puzzels op, maar lok je ook vijanden in de val.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties