Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - Eerste gameplaybeelden Watch Dogs 2 onthuld

Dedsec-hacker Marcus veroorzaakt digitale chaos.

Ubisoft toont de eerste beelden van Watch Dogs 2 tijdens de E3 2016 persconferentie.

Je neemt in de open world game de rol aan van de Dedsec-hacker Marcus. Het hacken van diverse electronica speelt wederom een grote rol in de gameplay. Zo manipuleer je de telefoons van omstanders of laat iemand de controle over het stuur van zijn dure sportauto verliezen.

Nieuw is de drone waarmee Marcus eerst de omgeving mee kan inspecteren, vijanden kan analyseren en afluisteren. Hij springt vanuit de drone over op het beveiligingssysteem om beter zicht te krijgen op de situatie. Camera's worden uitgeschakeld en deuren geopend.

Eenmaal binnen leidt Marcus beveiligers af met een noise-maker en schakelt ze daarna stilletjes uit. De nieuwe radiografisch bestuurbare wagen wordt eveneens gebruikt om vanaf een afstand het systeem te hacken. Terwijl het bewijs wordt gedownload raakt Marcus in een vuurgevecht verstrikt.

Co-op is ditmaal een stuk makkelijker gemaakt. Zo kom je andere Dedsec-hackers in de open wereld tegen die je onder andere kunt uitdagen.

De Watch Dogs 2 releasedatum is 15 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bezitters van de PlayStation 4-versie krijgen dertig dagen eerder de kans om de downloadbare content te spelen.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties