Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - Dawn of War 3 gameplaybeelden tonen Imperial Knights in actie

Super units, Hero units en explosief geweld.

Ontwikkelaar Relic Entertainment toont de eerste gameplaybeelden van Warhammer 40,000: Dawn of War 3. In de video zie je de Imperial Knights in actie.

In een interview met Eurogamer praat Relic over de artstyle en hoe de game door MOBA's is geïnspireerd. Daarnaast bespreekt de ontwikkelaar de vlottere besturing in vergelijking met de voorgaande games.

Verder praat de studio over de verschillende super units en hero units. Dawn of War 3 combineert de RTS-elementen van het eerste deel en de nadruk op hero units met RPG-elementen van het tweede deel.

Onlangs is Warhammer 40,000: Dawn of War 3 aangekondigd. Ook heeft Sega de eerste in-game screenshots van Dawn of War 3 getoond.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties