Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - Bethesda stelt DLC-plan Fallout 4 voor

Pythagoras Switch en pretparken.

Bethesda heeft tijdens zijn E3 persconferentie de Fallout 4 DLC-plannen uit de doeken gedaan.

In de Contraptions Workshop kun je machines bouwen, zoals sorteermachines en lopende banden. In de trailer is te zien hoe een metalen bal door een glijbaan rolt. De DLC is bedoeld om spelers nog meer creatievrijheid te geven. Deze pack komt volgende week uit.

In de Fallout 4 Vault-Tec Workshop bouw je een eigen Vault, en ben je verantwoordelijk voor het runnen hiervan. Met deze DLC wordt ook een nieuwe verhaallijn toegevoegd. Deze DLC wordt in juli uitgebracht.

Nuka World is de laatste verhaal-DLC die uit wordt gebracht voor Fallout 4. Met deze content wordt een nieuw gebied toegevoegd aan de Wasteland: een pretpark van voor de oorlog, dat door Raiders is overgenomen. Deze DLC komt in augustus uit.

Tot slot liet Bethesda weten dat Fallout Shelter een grote patch met quests krijgt, en naar de pc komt. Dit gebeurt ook in juli.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.

Bekijk op YouTube

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fallout 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.
Reacties