Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dying Light krijgt gratis Hard-modus

Moeilijkheidsgraad komt in maart.

Ontwikkelaar Techland kondigt de Hard-modus aan voor Dying Light. De open-wereld zombiegame krijgt in maart een hogere moeilijkheidsgraad via een gratis update.

In de modus word je geconfronteerd met uitdagendere nachtscenario's en dodelijkere vijanden. Daarnaast vind je minder uitrusting en voorwerpen om mee te overleven. Sluipen wordt daardoor belangrijker om te slagen in je missies.

Producent Tymon Smektala zegt dat veel gamers Dying Light al hebben uitgespeeld en om meer vragen. "Daarom geven we de community een nieuwe uitdaging, waarin je alles moet gebruiken wat je tot zover hebt geleerd", vertelt Smektala. "We willen dit in maart uitbrengen, maar misschien ook vroeger. Het ligt eraan hoe uitdagend we dit willen maken voor mensen."

Naast de Hard-modus krijgt Dying Light volgens de ontwikkelaar met deze update ook 'vele verbeteringen' op gameplaygebied. Tevens biedt Techland tegelijkertijd nieuwe outfits. De update is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de Dying Light review van Carl lees je zijn dagboek in de vervallen stad van Harran. Het Dying Light co-op verslag van Randolf vertelt daarnaast over de gezamenlijke overlevingstocht in deze post-apocalyptische stad,

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties