Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dying Light: Bad Blood nu beschikbaar op Steam Early Access

Zombie Royale.

Techland laat weten dat Dying Light: Bad Blood nu op Steam Early Access beschikbaar is. Momenteel kost de Battle Royale-game 19,99 euro, maar zodra het Early Access verlaat is Dying Light: Bad Blood zowel op de pc als de consoles gratis te spelen.

De game bouwt verder op het parkour-systeem en de fundamenten van Dying Light. Daarnaast wordt PvP met PvE gecombineerd. Maximaal twaalf spelers nemen het zowel tegen elkaar als tegen zombies op totdat er nog maar een speler overblijft.

Iedereen die Dying Light: Bad Blood nu koopt krijgt toegang tot het Founder's Pack dat onder andere cosmetische items en in-game geld bevat. Gedurende de Early Access-periode worden er meer items toegevoegd. Momenteel werkt Techland ook aan Dying Light 2.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties