Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Techland: "Dying Light 2 volledig uitspelen duurt minstens 500 uur"

Race tegen de klok.

Ontwikkelaar Techland heeft via Twitter laten weten dat je meer dan 500 uur nodig hebt om alles te doen in Dying Light 2 Stay Human. Techland vergelijkt het met de tijd om van Warschau naar Madrid te wandelen.

Bekijk op YouTube

De tweet lokte al snel heel wat reacties uit. Sommige fans lieten weten met plezier zoveel tijd te zullen doorbrengen in de game. Anderen werden al moe bij het idee alleen om 500 uur aan één game te besteden.

Door de vele reacties plaatste Techland al snel een vervolgtweet. Daarin verduidelijkt de ontwikkelaar dat die 500 uur nodig zijn om effectief alles te doen in de game. Spelers die enkel het hoofdverhaal en de sidequests willen spelen, zijn daar naar schatting 70 tot 80 uur mee bezig.

Dying Light 2 komt op 4 februari uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Vorige maand maakte Techland ook al bekend dat de Dying Light 2 user interface volledig naar eigen wens is aan te passen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dying Light 2 Stay Human

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties