Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dying Light 2 krijgt photo mode en new game plus

Schijnt licht op de toekomst.

Dying Light 2 krijgt op een nog onbekende datum een photo mode en new game plus. Dat onthult ontwikkelaar Techland in een interview met de redactie van Game Informer.

Verder onthult lead game designer Tymon Smektała dat de roadmap van het eerste jaar nog niet compleet is. Als er nieuwe onaangekondigde features uitkomen, dan zal Techland je vervolgens uitnodigingen om die zelf te ontdekken.

Techland wil namelijk niet dat spelers op voorhand weten wat ze in de toekomst precies nog allemaal mogen verwachten. Om die reden lost de studio voorlopig nog geen concrete informatie over de eerste story DLC voor Dying Light 2.

Hij meldt verder dat hij de speculaties van fans over die uitbreiding heeft gelezen en dat hij met zekerheid kan zeggen dat niemand het momenteel bij het rechte eind heeft.

Wat we momenteel wel met zekerheid kunnen zeggen, is dat de eerste grote Dying Light 2 update nu beschikbaar is op consoles en pc. Carl zijn mening over de game lees je in de Dying Light 2 review.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen